Burgh Verhuur
Luxe, rust en ruimte in Burgh-Haamstede
 

Ons prachtige huis, gelegen in Burgh-Haamstede, is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie, waarbij u allerlei mogelijkheden heeft, bijv. prachtige wandelingen en fietstochten, het strand, historie, kunst en cultuur. 

De stranden zijn op ca. 2 km. afstand. De bossen liggen op 100 meter lopen. Ook op het gebied van kunst en cultuur heeft Schouwen-Duiveland veel te bieden. In de directe omgeving bevinden zich vele galeries en musea. 
Er zijn veel recreatiemogelijkheden waaronder paardrijden, bowling, golfen (approach-golf), midgetgolf, vissen en natuurlijk diverse watersporten. Zelfs een vluchtje met een zweefvliegtuig behoort tot de mogelijkheden.

Het sfeervolle huis maakt deel uit van een klein villapark direct grenzend aan de Boswachterij Westerschouwen, een natuurgebied van ruim 625 ha. Op het park, bestaande uit 18 woningen, zelf kunnen kinderen gebruiken maken van diverse speelmogelijkheden, zoals schommels, een speel c.q. trapveldje, etc. In de boswachterij treft u aan bossen, duinen, vroongronden, maar ook  allerlei dieren zoals damherten, reeën, etc. Vlakbij onderhouden ongeveer 100 pony's de vroongronden.
De prachtige steden Zierikzee, Middelburg, Goes, Rotterdam, Antwerpen en Brugge zijn op rijafstand van het huis. 

 
 
E-mailen
Bellen
Map